Naročanje

Spletno tik tak naročanje
Medicinska masaža Ogrin,
SQUASHLAND Ljubljana,
Štepanjsko naselje.


Spoštovani. 
Storitve medicinske masaže so na voljo vsak dan.
Za naročanje uporabite TIK TAK NAROČANJE, kjer so na voljo vsi prosti termini.

Pri iskanju termina začnite z 20 minutno terapijo, da se pokažejo vsi prosti termini.
Za terapije ob SOBOTAH me prosim pokličite.
Podatke o lokaciji in kje parkirati, dobite na e-mail ob rezervaciji termina.


+386 31 669 875
  •  Deutsch
  •  English
  •  Hrvatski
  •  Srbski

Lokacija

Kje se nahajamo?
Poglej
Najdi nas na Facebooku

Video vsebine

Naše telo nam pogosto sporoča, da potrebuje sprostitev in raztezanje mišic, še posebej po dolgem dnevu za računalnikom ali po fizični aktivnosti. Vendar pa se pogosto znajdemo v situaciji, ko nam preproste raztezne vaje niso dovolj ali pa ne koristijo, ker jih ne izvajamo pravilno in dosledno. Napetost v mišicah lahko povzroči bolečine, ki nas ovirajo celo pri običajnih opravilih.

Pripravil sem nekaj videoposnetkov, s katerimi si lahko hitro in enostavno pomagate pri premagovanju napetosti v mišicah kar sami doma in ko ste na poti. V videoposnetkih so prikazane vaje za raztezanje mečnih mišic, podlahti, teniškega komolca, prsnih mišic, sprednje stegenske mišice, piriformne mišice v navezi z išiasom ter sprostitve ledvenega dela hrbtenice.

Vse vaje so preproste in vam ne bodo vzele veliko časa, njihov učinek pa občutite takoj. Priporočamo, da jih izvajate po potrebi, da boste lahko uživali v sproščenem telesu brez bolečin.

Če vas mučijo težave z mečnimi mišicami, priporočam raztezne vaje za te mišične skupine. V nekaj minutah raztezanja na dan boste sprostili mišice, zmanjšali bolečine in zakrčenost.

Če se ukvarjate s tenisom ali pa imate težave s teniškim komolcem, je za vas pripravljen videoposnetek z razteznimi vajami za podlaket in komolec. Prav tako so na voljo vaje za prsne mišice, ki so pri številnih ljudeh preveč zakrčene in lahko vplivajo na bolečine med lopaticama in težjemu dihanju.

Za tiste, ki se ukvarjate s športom ali pa želite izboljšati svojo držo, pa priporočam vaje za stegenski mišici, ki pomagajo k boljši gibljivosti in sprostitvi napetosti v ledvenem delu.

Pridobite koristne nasvete in se naučite učinkovitih vaj za raztezanje mišic. Obiščite moj YouTube kanal in si oglejte videoposnetke za raztezanje mišic, ki vam lahko pomagajo do boljšega počutja.


Razteg mečnih mišic                             Razteg mečnih mišic 
pod kolenom                                         nad Ahilovo tetivo                 
 Raztezna vaja za meča                              Raztezna vaja za meča                                       

Razteg mišic podlahti                            Razteg prsnih mišic                                  
 Raztezna vaja za Teniški komolec                              Raztezna vaja za sprostitev prsnih mišic

Razteg za išias                                       Sprostitev ledvenega dela
Razteg za išias / hruškaste mišice   M.  piriformis                             Vaja vaja za sprostitev ledvenega dela hrbtenice

Razteg sprednje stegenske mišice

 Raztezna vaja za sprostitev sprednjih stegenskih mišic