Naročanje

Spletno tik tak naročanje
Medicinska masaža Ogrin,
SQUASHLAND Ljubljana,
Štepanjsko naselje.


Spoštovani. 
Storitve medicinske masaže so na voljo vsak dan.
Za naročanje uporabite TIK TAK NAROČANJE, kjer so na voljo vsi prosti termini.

Pri iskanju termina začnite z 20 minutno terapijo, da se pokažejo vsi prosti termini.
Za terapije ob SOBOTAH me prosim pokličite.
Podatke o lokaciji in kje parkirati, dobite na e-mail ob rezervaciji termina.


+386 31 669 875
  •  Deutsch
  •  English
  •  Hrvatski
  •  Srbski

Lokacija

Kje se nahajamo?
Poglej
Najdi nas na Facebooku

Mnenja strank

Slaba drža, sedeče delo, stresno življenje ... in se je uprl najprej moj vrat. Bolečine, zmanjšana gibljivost, še hujše bolečine ... In so mi rekle prijateljice, ki že poznajo moč njegovih rok, naj grem k njemu, pa sem iskala izgovore, vedno znova ... Dokler ni bilo prehudo in so njega pripeljale k meni. Hvaležna vsem skupaj. V prvi »terenski« terapiji mi je sprostil zategnjene mišice in povrnil gibljivost. Čez par dni sva ponovila. Masaža na hard, delala sva oba, a po vsakem sklopu sem bila bolj gibljiva in po slabi uri je bila moja gibljivost bistveno boljša. Naslednji dan še manjši »musklfiber«, danes, po enem tednu so tiste bolečine in zategnjenost le še slab spomin in opomin, da se vsake toliko sprostim, zavestno. Iz srca priporočam! In ne odlašajte predolgo. Hvala, Miha!
Objava iz FB. T, Ljubljana

Miha mi je odprl pljuča. V mladosti sem bila astmatik in pogosto prebolevala prehlade in pljučnice, zato nikoli nisem imela prostora v pljučih za dihanje. Sploh ne vem, če lahko opišem občutek, ko imaš nenadoma večja pljuča. Ko globoko vdihneš in čutiš, da se ti pljuča res napolnijo do vrha, vse do ključne kosti in zgornjega dela lopatic. Občutek je kot da imaš še enkrat večja pljuča! In imaš več zraka za živet, za tek, za vse ... Sploh si nisem predstavljala, da je to mogoče. Še pol leta po tej masaži, kljub zimskim prehladom, krasno diham. Res tisočkrat hvala in kapo dol!
K., Ljubljana, 37 let


Večkrat se mi je brez pravega razloga podnevi ali ponoči pojavila ostra bolečina pod levim rebrnim lokom, ki je vztrajala od nekaj minut do približno dveh ur. EKG ni pokazal težav s srcem. Tudi UZ trebuha ni pokazal nič posebnega na levi strani. Samo ena, resda meni neprijetna terapija je bila potrebna. Od takrat se je še nekajkrat pojavila samo kratkotrajna, rahla bolečina​, vendar pa je izboljšanje tolikšno, da bi terapijo znova ponovila, če bi bilo potrebno​.
S., Ljubljana

Veliko sedenja v  času študija in sedaj v službi, kjer večino časa sedim, in vsakodnevne obremenitve so pripeljale do tega, da se je moje telo popolnoma zakrčilo. Imela sem močne in ponavljajoče se bolečine in mravljince v vratu, ledvenem predelu in nogah ter rokah. Bolečine so bile tako neznosne, da zaradi njih nisem mogla več normalno funkcionirati v službi in doma. Ob obisku zdravnika so mi ponudili protibolečinske tablete in injekcije, ki pa stanja ne bi izboljšale dolgoročno, zato sem se odločila, da  zadeve vzamem v svoje roke.

Za Miha sem slišala po naključju. Na spletni strani sem prebrala, da njegove masaže temeljijo na odpravljanju bolečin in poskusila. Že po prvem obisku sem občutila veliko razliko. Odločila sem se za paket 12 terapij kombinirane masaže. Sestavila sva program, s pomočjo katerega sem v nekaj tednih postala prerojena. Bolečine so izginile, še več; postala sem veliko bolj gibčna in energična. Začela sem se celo ukvarjati s športom (na kar prej niti pomislila nisem zaradi vseh bolečin, ki sem jih imela). Miha mi je tudi svetoval, kako ostati v takšni kondiciji kot sem sedaj.

Kmalu je spremembe opazil tudi moj partner, in se odločil, da bo tudi on obiskal Miho. Je namreč zelo aktiven športnik, ki je imel precej poškodb v preteklosti in posledično ponavljajočih se bolečin v mišicah. Tudi sam je že po prvem obisku opazil razliko. Tudi on se je odločil za paket 12 terapij kombinirane masaže. Razlika je očitna.

Miha nama je res pomagal, da uživava življenje s polno žlico, brez bolečin in z veliko več energije kot kadarkoli prej. 10000 krat  ti hvala, Miha.

K. 30 let, Škofljica