Naročanje

Spletno tik tak naročanje
Medicinska masaža Ogrin
SQUASHLAND Ljubljana
Štepanjsko naselje


Spoštovani, 
storitve medicinske masaže so na voljo vsak dan v omejenem delovnem času po naročilu.

NOVOST!
Ob SREDAH so na voljo popoldanski termini - naročanje prek spleta in ob SOBOTAH dopoldanski termini po dogovoru - za naročilo pokličite.


Naročanje poteka preko zgornjega Tik Tak obrazca.
Pri iskanju termina začnite z 20 minutno terapijo, da se pokažejo vsi prosti termini.

Podatke o lokaciji in kje parkirati,
dobite na e-mail ob rezervaciji termina.


+386 31 669 875
  •  Deutsch
  •  English
  •  Hrvatski
  •  Srbski

Lokacija

Kje se nahajamo?
Poglej
Najdi nas na Facebooku

Masaža

Če potrebujete nasvet glede izbire terapije ali imate kakšno drugo vprašanje v zvezi z vašimi težavami, sem vam na voljo. Lahko me pokličete ali se naročite preko spletnega obrazca Tik Tak Naročanje. Pri Medicinski masaži Ogrin sem tu, da vam pomagam olajšati ali odpraviti vaše težave ter izboljšati vaše zdravje in kakovost življenja.

V Medicinski masaži Ogrin v Ljubljani ponujam drugačen pristop, ki je prilagojen posameznikovim potrebam. Verjamem, da se ne morem izogniti učinkom, ki jih ima naše telo na zdravje, zato uporabljam drugačne metode in  pristop do vaših težav. Kot terapevt se osredotočam na celovit pristop, ki je prilagojen vašim individualnim potrebam.
V kolikor potrebujete nasvet glede izbire terapije ali imate kakšno drugo vprašanje v zvezi z vašimi težavami, sem vam na voljo. Lahko me pokličete ali se naročite preko spletnega obrazca Tik Tak Naročanje. Pri Medicinski masaži Ogrin sem tu, da vam pomagam olajšati oziroma odpraviti vaše težave ter izboljšati vaše zdravje in s tem kakovost življenja.
 
Miha Ogrin izvaja terapevtsko masažo ramenskega obroča
Miha Ogrin izvaja terapevtsko masažo ramenskega obroča