Naročanje

Spletno tik tak naročanje
Medicinska masaža Ogrin,
SQUASHLAND Ljubljana,
Štepanjsko naselje.


Spoštovani. 
Storitve medicinske masaže so na voljo vsak dan.
Za naročanje uporabite TIK TAK NAROČANJE, kjer so na voljo vsi prosti termini.

Pri iskanju termina začnite z 20 minutno terapijo, da se pokažejo vsi prosti termini.
Za terapije ob SOBOTAH me prosim pokličite.
Podatke o lokaciji in kje parkirati, dobite na e-mail ob rezervaciji termina.


+386 31 669 875
  •  Deutsch
  •  English
  •  Hrvatski
  •  Srbski

Lokacija

Kje se nahajamo?
Poglej
Najdi nas na Facebooku

Delavnica Telo in stres za podjetja

Osvojite ustrezno samo-refleksijo telesa in misli, ki z ergonomijo pripelje do korenitih sprememb pri produktivnosti. Dobre rešitve so preproste.

Na delavnici 'Telo in stres za podjetja' se boste naučili opazovati samo-refleksijo telesa in misli, zavedanje ergonomije pri delu ter različnih tehnik sproščanja, ki vam bodo pomagale zmanjšati napetost in bolečine v mišicah ter izboljšati vaše počutje. Miha Ogrin, izkušen terapevt z več kot sedemnajstletnimi izkušnjami na področju izvajanja terapevtskih masaž, vam bo predstavil lastne tehnike za odpravljanje akutnih in kroničnih težav mišic ter vezivnega tkiva.

V prvem delu delavnice se boste posvetili načinu delovanja telesa in njegovemu odzivu na stres. Spoznali boste, kako napetost mišic vpliva na vaše telo, kdaj nastane bolečina ter kje se najpogosteje pojavlja v primeru preobremenitev. Z zavedanjem teh mehanizmov boste lažje prepoznali znake stresa in se naučili ukrepati.

V drugem delu delavnice se boste naučili, kako se telo odziva na stres ter kako se sprostiti. Raziskali boste obsežen nabor mehanizmov, ki vas ščitijo pred prekomernimi napori in poškodbami ter se naučili prisluhniti svojemu telesu. Na številnih primerih iz prakse bo ponazorjeno, kako se kljub stresu izogniti zakrčenosti, nemiru in utrujenosti.

V tretjem delu delavnice bo potekala praktična demonstracija ciljnih vaj za odpravo nekaterih pogostih težav, kot so išias, bolečine med lopaticami, v ledvenem delu in pri teniškem komolcu. Te vaje bodo preproste in jih boste lahko izvajali sami doma ali na delovnem mestu.

V četrtem delu delavnice boste raziskali učinkovitost tehnik sproščanja na delovnem mestu ter posledice prisilne drže pri opravljanju dela, kot je na primer sedenje za računalnikom ali vožnja. Spoznali boste, kako lahko s preprostimi spremembami izboljšate svoje počutje ter preprečite nastanek dolgotrajne mišične zakrčenosti, nepravilne telesne drže in s tem povezanih bolečin.

Na koncu delavnice bo čas za vprašanja udeležencev, kjer boste lahko pridobili dodatne informacije in nasvete.

Ne čakajte, da vas stres spravi v težave. Pridružite se nam na delavnici "Telo in stres za podjetja" ter se naučite, kako lahko sami pripomorete k boljšemu počutju.

Če imate kakršnakoli vprašanja glede delavnice, mi jih lahko zastavite preko e-pošte: info@masaza-ogrin.si ali vzpostavite klic na 031 669 875, Miha Ogrin


Delavnica 'Telo in stres za podjetja'. Delavnico vodi Miha Ogrin
Delavnica 'Telo in stres za podjetja'. Delavnico vodi Miha Ogrin