Naročanje

Spletno tik tak naročanje
Medicinska masaža Ogrin,
SQUASHLAND Ljubljana,
Štepanjsko naselje.


Spoštovani. 
Storitve medicinske masaže so na voljo vsak dan.
Za naročanje uporabite TIK TAK NAROČANJE, kjer so na voljo vsi prosti termini.

Pri iskanju termina začnite z 20 minutno terapijo, da se pokažejo vsi prosti termini.
Za terapije ob SOBOTAH me prosim pokličite.
Podatke o lokaciji in kje parkirati, dobite na e-mail ob rezervaciji termina.


+386 31 669 875
  •  Deutsch
  •  English
  •  Hrvatski
  •  Srbski

Lokacija

Kje se nahajamo?
Poglej
Najdi nas na Facebooku

Tečaji in delavnice

Masiranje je učinkovit način za izboljšanje zdravja in počutja. Z več kot sedemnajst letnimi izkušnjami v masiranju in izvajanju terapij, sem se naučil, da se vsak posameznik razlikuje in za učinkovito terapijo potrebuje posebne terapevtske tehnike. Pri vašem šolanju se osredotočam na celovit pristop vaše izkušnje z podajanjem znanja, ki vključuje razumevanje vzrokov bolečin in terapevtskih potreb posameznika.

Na mojih delavnicah boste spoznali učinkovite masažne tehnike, ki bodo najmanj olajšale simptome in hkrati poskrbele za dolgoročno izboljšanje počutja vaših strank. Delavnice so namenjene vsem, ki želijo izboljšati svoje znanje, se naučiti več o masaži in se naučiti tehnik, ki jih lahko uporabite v praksi. Skupaj bomo raziskali različne tehnike in se osredotočili na tiste, ki so najbolj primerne za vaše potrebe in zmožnosti.

Vabljeni na delavnice, kjer vam bom s svojimi izkušnjami in znanjem pomagal do boljšega zavedanja vaših možnosti izvajanja terapij. Z učinkovitimi masažnimi tehnikami se bom lotil težav in ciljal na hitro olajšanje simptomov. Vabljeni na moje delavnice, kjer se bomo skupaj posvetili vašim potrebam in ciljem.

Miha Ogrin, medicinski maser, izvaja tečaj
Miha Ogrin, medicinski maser, izvaja tečaj